Mesaj Sayısı: 593 Yaş: 15 Nerden: Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi: 02/10/08
Konu: Geri: 4 Yüz Hepsi Özentisi Değilmiş Salı Ocak 13, 2009 5:42 pm
arkadaşlar bu grubu kurmak için 60 kişi seçilmiş bu atmış kişidende sonra 4 kişi seçilecekmiş bunlar seçilmiş neyse dikkat ettyseniz saç renkleri bile aynı yani o şekilde seçmişler bu arad 4 yüz deki esmer kız varya dikkat ederseniz sanki üstünde giysi yokmu ş gibi duruyor
bu arada irem katılıyorum resim çok güzel ama ben 4 yüzde dinliyorum yani ne yalan söyliyim.Ama tabi hepsi kadar sewmiyorumm
Mesaj Sayısı: 593 Yaş: 15 Nerden: Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi: 02/10/08
Konu: Geri: 4 Yüz Hepsi Özentisi Değilmiş Cuma Ocak 23, 2009 8:28 pm
birde bir şey eklemek istiyorum ben bir ara arkadaşım için 4 yüz resimleri arıyordum taklit ettikleri kişiler çıktı orda brende yanımdaydı bizde diyordikkki ''Yaaa biz yüz diyoz one çıkarıyor orda '' die
Konu: Geri: 4 Yüz Hepsi Özentisi Değilmiş Paz Ocak 25, 2009 10:07 pm
arkadaşlar ben 4 yüz hepsi ile ilgili düşüncelerimi Resime dökmek istedim ve ir resm hazırladım umarım beğenirsin.Aslında İremin yolladığı resimle benzer k onular içeriyor ama paylaşmka istedim