-MeRwE- єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 27 Nerden : Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: komik sözler Çarş. Ekim 08, 2008 12:28 am | |
| seni görünce gözlerim dolar,kulaklarım mark uzun lafın kısası UL bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız çevirin üstüne yapsın allahım kendim için bir şey istemiyorum anne me güzel dilli al yanaklı kiraz dudaklı bir gelin eyle...
Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin len asagi! -Ayakkabinin kallesi, ayagi arkadan vurur!
Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin len asagi! -Ayakkabinin kallesi, ayagi arkadan vurur!
Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi. Bakanlar Kurulu'nun aldigi kararla hamilelik 6 aya indirilmistir! -Yarinlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlarin yarinlari degilmi? Sakin beni takip etme! Ben de kayboldum! -Karar vermekte zorluk mu çekiyorsun? -Hmm... Hem evet, hem hayir
anne sen beni internettenmi indirdin? -hayır seni doğurdum
En son i!SeLiN!i tarafından C.tesi Ekim 11, 2008 11:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : tek tek koymak yerine 1 msja toplamalıydın....) | |
|
AnGeL_YaSeMiN ѕρєя нєρѕι¢ι
| Konu: Geri: komik sözler C.tesi Ekim 11, 2008 6:45 pm | |
| Hmm gsll | |
|
-YaSeMiN- Extra Yoshyci α∂мιη
Mesaj Sayısı : 374 Yaş : 26 Nerden : YaSemİnİn Sıcaq SAClarINdAn Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: komik sözler Cuma Nis. 24, 2009 2:39 pm | |
| sağol cicim basılaırnı iliyodm bn ve en çok eyy yükselen nesili beğendm | |
|
-MeRwE- єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 27 Nerden : Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: komik sözler Cuma Nis. 24, 2009 11:23 pm | |
| BEnce hepsi güzel v komikti ma ben en çok yukarıda yazdıklarımı beğeniyorum | |
|
BonibonJuk[CK] ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 367 Nerden : CemRe'mn sıcack saçlarındn... Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: komik sözler C.tesi Nis. 25, 2009 10:51 am | |
| bn senin beendiin herşei beeniorum mervm | |
|
-MeRwE- єяєη¢ι α∂мιη
| Konu: Geri: komik sözler C.tesi Nis. 25, 2009 11:58 am | |
| | |
|