BonibonJuk[CK] ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 367 Nerden : CemRe'mn sıcack saçlarındn... Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: oLmaz oğLan SözLeri C.tesi Ekim 04, 2008 5:22 pm | |
| Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan | |
|
AnGeL_YaSeMiN ѕρєя нєρѕι¢ι
| Konu: Geri: oLmaz oğLan SözLeri Cuma Kas. 21, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
-MeRwE- єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 27 Nerden : Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: oLmaz oğLan SözLeri Paz Kas. 23, 2008 10:55 am | |
| ay buda ilk şarkıları bu da çok güzeldi ve çok başarılıydılar bu klipte ilk kliplei olmasına rağmen ama bu albüm için 4 yıl uğraşmışlar ve badpenny için bu klibi baştan şekmişler
bu klipte midiilliler filand var
En son -MeRwE- tarafından Paz Kas. 23, 2008 10:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
-MeRwE- єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 593 Yaş : 27 Nerden : Erenin inci gibi gözlerinden Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: oLmaz oğLan SözLeri Paz Kas. 23, 2008 10:58 am | |
| bu arada olmaz oğlanın klbinde uygun ayakkkabı bulmamışlar bunu üzerinede buz bateni ayakkaılarının aldında olan bölümü çıkartıp normal ayakkkabıya çevirmişler yani orda giydikleri paten ayakkkabısı | |
|
AnGeL_YaSeMiN ѕρєя нєρѕι¢ι
| Konu: Geri: oLmaz oğLan SözLeri Cuma Kas. 28, 2008 6:57 pm | |
| | |
|